Търновка предизвика паника в социалните мрежи с поведението си: Младо момиче

...
Търновка предизвика паника в социалните мрежи с поведението си: Младо момиче
Коментари Харесай

Търновка реши да се самоубива и излъчи на живо опита си в социална мрежа

Търновка провокира суматоха в обществените мрежи с държанието си: 

Младо момиче от Велико Търново провокира потрес в обществените мрежи, откакто опита да се самоубие онлайн. В лайф видео в " Тик Ток " девойката посочила по какъв начин приема огромно количество хапчета и алкохол и твърдяла, че счита да скочи от осмия етаж. За случилото се сигнализират шокирани консуматори на платформата. В един миг търновката изчезнала от директното лъчение и момиче от Варна подало сигнал на телефон 112, оповестява.

Случаят е от неделя вечерта и се развил в презастроения квартал „ Колю Фичето “. След сигнала екипи на незабавна помощ и полицията дълго време се лутали, до момента в който локализират точния адрес на дамата, защото подалата сигнала не знаела къде живее онлайн самоубийцата.

В последна сметка медиците транспортирали натровената до Спешно поделение на МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “. Там станало ясно, че тя се е нагълтала с 20 таблетки за диабетици, поляти с корав алкохол. Жената е била съветвана от анестезиолог. Състоянието й било положително и не се наложило настаняване в реанимация. Спешните медици създали промивка на стомаха и по-късно пациентката била изпратена в Центъра за психологично здраве.

Според Вестник Борба, повода за опита за самоубийство е любовна тъга в резултат на интернет машинация. Жената се срещнала с мъж в обществената мрежа и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че е шарлатанин, защото изискал от нея 2500 лв., тъй като е в усложнение. Обещал в символ на признателност да ѝ изпрати колет с пръстен и други дарове. Търновката се подлъгала и пратила сумата. Времето минавало, само че пратката от виртуалния ѝ другар по този начин и не дошла.

Търновката има близо 3700 почитатели в " Тик Ток ", с които споделила историята си. Осъзнала, че е станала жертва на лъжлива скица, тя не могла да понесе действителността.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР